Nxënësit me maska, drejtori pa të, në Banullë të Lipjanit

Nxënësit me maska, drejtori pa të, në Banullë të Lipjanit

Pse Imri Ahmeti e urren shumë UÇK-në sipas Qeriqit?…

Nxënësit që nga fillimi i kësaj jave pas gjashtë muajve u janë rikthyer bankave shkollore.

E ky fillim vit shkollor, i ka gjetur më ndryshe se gjithherë, shkaku i pandemisë Covid-19, shkruan IndeksOnline.

Distanca, maskat e dezinfektantët, tashmë janë bërë obligative për të gjithë nxënësit që ndjekin mësimet.

Ndonëse kjo është e njëjtë edhe për personelin mësimor dhe stafin menagjerial të shkollave, duket se kjo rregull nuk ka vlejtur për drejtorin e shkollës fillore “ Emin Duraku”, në Banull të Lipjanit.

Ai shihet fare pranë nxënësve duke qëndruar, por pa maskë të vendosur në fytyrë.

Pamje:

COMMENTS