Objekti i shkollës në fshatin Rubovc afër përfundimit

Objekti i shkollës në fshatin Rubovc afër përfundimit

Ekpertët e futbollit europian zbarkuan në Lipjan, takohen me drejtuesit e KF Ulpianës (Foto)

Ndërtimi i shkollës fillore “Drita” në fshatin Rubovc është afër përfundimit të punimeve dhe kështu ka marrë pamjen e një objekti shkollor modern.

Banorët e këtij fshati janë shprehur të kënaqur dhe falënderues ndaj komunës për ndërtimin e këtij objekti shkollor duke thënë se me krijimin e kushteve do të ketë edhe cilësi më të mirë në mësimnxënie për gjeneratat që do vijnë në vijim.

Ky projekt është investim i Komunës së Lipjanit,njofton Zyra per Informim.

COMMENTS