op/ed

shemsi-recica

Në rrethanat e krijuara pas Zgjedhjeve 2017, kur dy grupet e deputetëve të zgjedhur: LDK-AKR dhe LVV, kanë krijuar bllok kundër grupit të deputetëve PDK-AAK-NK dhe kundër kandidatit të këtij ...
Arian-Duriqi-1

Në një hark kohor brenda dy vjetësh është hera e dytë që i kushtoj opinion dy vëllezërve të njëjtë, sepse po t’u kushtosh atyre edhe 100 të tjerë sërish është ...
shemsi-recica

Produkti i luftëtarëve është LIRIA, ashtu siç është KRIJIMTARIA – produkt i dijetarëve: shkrimtarëve, poetëve, artistëve, etj. Dhe, nëse luftëtarëve të lirisë iu mohohet produkti i shenjtë i tyre, LIRIA, ...
Arian-Duriqi-1

Ka shkruar ose ia kanë shkruar në statusin e tij të pavërteta. Ka huqur në shumë raste. Po përgjigjem shkurt, sepse nuk kam kohë tash të merrem me të tutje. ...
adnan

Çdo ditë e më tepër shpallja dhe certifikimi i rezultateve përfundimtare po merr një rëndësi të veçantë si faza e fundit e ciklit zgjedhor, por edhe një padurueshmëri publike ndaj ...
Arian-Duriqi-1

Ishim takuar për herë të parë në fundin e vitit 1999 ose në fillimin e vitit 2000. Kishte përfunduar misionin e tij në luftë dhe po shfaqte interesimin e tij ...
Load More ...