Opozita në Lipjan akuzon kryetarin Ahmeti për nepotizëm partiak

Opozita në Lipjan akuzon kryetarin Ahmeti për nepotizëm partiak

“Njeriu mes dy shtyllave”, synimi kryesor i Ulpianës

Komuna e Lipjanit në bashkëfinancim me IADK sot ka bërë shpërndarjen e mekanizmit bujqësor për 10 përfitues, fermer të Komunës së Lipjanit.

Mirëpo opozita akuzon Kryetarin Ahmeti se po i favorizon mbeshtetësit e partisë së tij.

Ermal Gashi, sekretar organizativ i AAK-së së Lipjan, nepërmjet një shënimi ka thënë se mekanizmat bujqësore të shpërndara nga kryetari i komunës Imri Ahmeti, tregojnë haptas përkrahjen ndaj mbështetësve të partisë së tij.

“Mekanizmat bujqësore të shpërndara nga kryetari i komunës Imri Ahmeti, tregojnë haptas përkrahjen ndaj mbështetësve të partisë së tij dhe shihen qartë dallimet që bënë mes qytetarëve.
Turp!’, ka shkruar Gashi në Facebook./Ulpianapress/

COMMENTS