Ora policore – Lipjani ‘blindohet’ nga Policia – VIDEO

Ora policore – Lipjani ‘blindohet’ nga Policia – VIDEO

Është mbajtur sesioni informues rreth skemes së granteve nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

Vendimin e Qeverisë për orë kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe veturave po e asiston Policia e Kosovës.

Ekipi i Ulpianapres.com ka vizituar disa rrugë të Lipjanit ku njësitë e Policisë së Kosovës ka qenë të vendosur në rrugë.

Policia janë parë në hyrjen nga Shtimja për në Lipjan, tek rrethrrotullimi në afërsi të stacionit policorë, në rrugën ‘’Dëshmorët e Kombit’’, tek Kisha e Lipjanit e në vende të tjera nëpër qytet.

Policia e Kosovës është duke mbikëqyrur kufizimin e veturave dhe njerëzve. Ata që qarkullojnë pa leje speciale apo pa nevoja urgjente do të gjobiten prej Policisë së Kosovës.

Sipas vendimit të Qeverisë nga ora 17:00 deri në orën 06:00 të mëngjesit rrugët janë të bllokuar për qytetarët dhe automjetet.

Ky vendim i Qeverisë është marrë si masë për të parandaluar përhapjen e sëmundjes ngjitëse virusit COVID-19./Ulpianapress/

COMMENTS