Pamje nga avioni që ju lënë pa fjalë (Foto)

Pamje nga avioni që ju lënë pa fjalë (Foto)

I lidhur këmbë e duar, bullgari ia del të notojë për 3 orë në Liqenin e Ohrit

Gjithkujt i ndodh kur niset në fluturim të shohë pamjen mahnitëse kur avioni ngrihet në qiell. Por një aeroport duket se ka menduar vërtetë për këtë.
Flasim për aeroportin e ri të Pakyong në Sikkim, Indi, në Ultësirat e Himalajave, ku pasagjerët do të shijojnë një pamje spektakolare nga aeroporti teksa avioni shkëputet nga toka. Kryeministri indian, Narendra Modi inauguroi aeroportin që është i 100-ti për Indinë.
Ai është ndërtuar në majë të një kodre pranë fshatit Pakyong, dhe është 1400 m mbi nivelin e detit, mes luginave të gjelbërta, dhe maleve. Pamjet mahnitëse janë fiksuar në aparat nga fotografi Rajiv Srivastava.

COMMENTS