Pamje nga jeta e vërtetë… në familjen e bosit më të madh të drogës

Pamje nga jeta e vërtetë… në familjen e bosit më të madh të drogës

Rrahje masive në Londër, 70 të rinj filmohen duke u grushtuar e shqelmuar (Video, +18)

Ishin vitet e izolimit. Fqinjët nuk e dinin se kjo grua me një theks të gëzueshëm kolumbian ruante sekrete të dhunës dhe të vdekjeve.

Sekretet-asgjë më pak-por të Pablo Emilio Escobar Gaviria, zotëria më e famshme e drogës në historinë e Amerikës Latine.

Tani, Victoria Eugenia Henao, e veja e kreut të kartelit Medellin, i ka thënë të gjitha në një libër të botuar dhe premton të jetë një sukses shitjesh.

Libri përbëhet nga 11 kapituj, në të cilat akuza nga fakte përkeqësuese-që nga dita kur Escobar e përdhunoi atë kur ishte vetëm 14 vjeç-deri tek qëndrimi në Argjentinë dhe përvojat e kaluara në Buenos Aires, duke mbijetuar pavarësisht se armiqtë e burrit të saj kishin paguar për ta vrarë atë.

Në libër janë edhe më shumë se 50 fotografi nga jeta e vërtetë e Pablo Eskobar, të bëra publike për herë të parë.

/mapo

COMMENTS