Pamje nga lëshimi i lipjanasit me ski në Botërorin e Suedisë

Pamje nga lëshimi i lipjanasit me ski në Botërorin e Suedisë

Nuk e priti Ushtrinë, varroset sot pjesëtari i FSK-së

Albin Tahiri e përfaqësoi sot Kosovën në Botërorin e Skitarisë në Suedi, në garën e supersllallomit të madh, duke zënë vendin e 45-të.

Garuesi kosovar ishte në mesin e 71 garuesve në super-sllallomin e madh në Botërorin e Suedisë, dhe regjistroi kohën 1:31.72 sekonda.

Valdrin Xhemaj (EPA) me kamerën e tij ka kapur momente nga lëshimi i kosovarit në Are të Suedisë, të cilat mund t”i shihni më poshtë.

Tahiri në ditët në vazhdim do të garojë edhe në disiplinat tjera. Express/

COMMENTS