Parisi shet skeletin e dinozaurit për miliona euro

Parisi shet skeletin e dinozaurit për miliona euro

Menduan se ishte ide brilante zbritja e dollapit me litar nga ballkoni (Video)

Çdokush që ka kursyer disa miliona euro do te ketë mundësinë që ta posedojë skeletin të species unike – një dinozaur që për vite kishte zënë vend në muzeun e Parisit – species unike.

Shkencëtarët thonë se skeleti daton qysh prej periudhës së Jurassic të vitit 155.

Skeleti do të shihet në një ankand që do të mbahet Brenda Kullës së Eiffel në Paris dhe pritet të shitet diku mbi 1 milionë euro.

Skeleti i predatorit është diku 8.7 metra i gjatë dhe 2.6 metra i lartë.

COMMENTS