Pas Prishtinës, Vetëvendosje dhe AKR arrijnë marrëveshje për balotazh edhe në Mitrovicë

Pas Prishtinës, Vetëvendosje dhe AKR arrijnë marrëveshje për balotazh edhe në Mitrovicë

Selimi në Sllovi, me një mal premtimesh për këtë fshat (Foto)

AKR-ja ka arritur marrëveshje për koalicion me Vetëvendosjen në Mitrovicë për balotazhin e 19 nëntorit.

Marrëveshjen do ta nënshkruajnë kryetari i degës së AKR-së në Mitrovicë, Agim Bahtiri që është edhe kandidat për kryetar dhe ai i Degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë, Faruk Mujka.

Marrëveshja do të nënshkruhet sot në ora 16:00.

Por ky nuk është koalicioni i vetëm mes AKR-së e Vetëvendosjes që u zyrtarizua gjatë ditës së sotme.

Lëvizja Vetëvendosje dhe AKR kanë arritur koalicion edhe në komunën e Prishtinës.

Kandidati për kryeqytetin nga radhët e Vetëvendosjes, Shpend Ahmeti, dhe ish-kandidati, Selim Pacolli prezantuan bashkëpunimin e tyre sot në një konferencë për media.

Ahmeti tha se synojnë që ta ndërtojnë shumicën me partitë me të cilat kanë qenë në bashkëpunim më parë.

COMMENTS