PDK e Lipjanit uron besimtarët mysliman për muajin e Ramazanit

PDK e Lipjanit uron besimtarët mysliman për muajin e Ramazanit

Reuters i bënë profil djaloshit nga Lipjani, sportistit të vetëm kosovar në Lojërat Olimpike

Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, kryetarja në detyrë e Partisë Demokratike të Kosovës ,dega në Lipjan Selvije Halimi, përgëzon të gjithë besimtarët islam të komunës së Lipjanit dhe më gjërë duke ju dëshiruar agjërim të lehtë ,shtim të solidaritetit dhe mirëkuptimit e begatisë në familjet tona.

COMMENTS