“PDK-ja vazhdon të mbetet forca e parë politike në vend, Kadri Veseli, i çmuari i SHBA-së”

“PDK-ja vazhdon të mbetet forca e parë politike në vend, Kadri Veseli, i çmuari i SHBA-së”

Prostituta zbulon VIP-at: Kam pasur klient një deputet, del shpesh në TV

“PDK-ja vazhdon të mbetet forca e parë politike në vend”, kështu po thuhet përmes një shkrimi të kësaj partie në Facebook.

Nga kjo parti shprehen se Kosovës i duhet një Kryeministër që ShBA-ja dhe vendet e tjera mike e duan dhe përkrahin fuqishëm në krye me Kadri Veselin.

Postimi i plotë:

PDK-ja vazhdon të mbetet forca e parë politike në vend.
Qytetari i beson PDK-së sepse PDK-ja gjithmon i ka besuar atyre dhe bashkë me ta ka lëvizur procese të mëdha që disa as në ëndërr nuk kanë guxuar ti mendonin.
PDK-ja kurrë nuk i është friguar zgjedhjeve sepse gjithmon i ka besuar elektoratit të saj të vendosur duke qenë gjithmon me të dhe pranë tij.
Kosovës i duhet një Kryeministër që SHBA-të dhe vendet e tjera mike e duan dhe përkrahin fuqishëm e kënd më shumë e më mirë se sa Kadri Veselin e donë dhe çmonë SHBA-ja.
PDK-ja hynë në zgjedhje në koalicion me qytetarin duke i besuar fuqishëm atij e duke marrur besimin prei tij për ta udhëhequr Kosovën në 4 vitet e ardhshme.
Kadri Veseli është i vendosur për ndryshime dhe ashtu si ka ditur ti prijë Kosovës në rrugën për liri e pavarësi do dijë ti prijë në rrugën e zhvillimit ekonomik.
Besoni PDK-së për të fituar Kosova.
#KadriVeseliKryeministër
#PDK

COMMENTS