PDK- Lipjan fillon përgatitjet për zgjedhjet e brendëshme

PDK- Lipjan fillon përgatitjet për zgjedhjet e brendëshme

Rasim Hasani i LDK-së, merr vota sa një parti

Kryesia e degës së PDK-së në Lipjan , të cilën e kryesoi Selvije Halimi, sot ka mbajtur mbledhjen e saj në të cilën ka diskutuar për përgatitjet teknike për fillimin e procesit të brendëshëm zgjedhor i cili pritet të filloi së shpejti në strukturat e degës së PDK-së në Lipjan.

PDK e Lipjanit rikonfirmoi gatishmërinë për t’iu përgjigjur këtij procesi, nëpërmjet përmbushjes së detyrave dhe përgjegjësisë që dalin nga aktet normative të partisë, për të zhvilluar një proces zgjedhor fer dhe demokratik.

Këtij procesi do ti prij kryesia e degës dhe për këtë çështje ka themeluar komisionin i cili do të ndihmoi aspektin zgjedhor në përputhje me rregullativen zgjedhore.Image may contain: one or more people and people sitting

COMMENTS