PDK- në Lipjan nderon Heroin e Kosovës Ramiz Shala

PDK- në Lipjan nderon Heroin e Kosovës Ramiz Shala

Panair veturash para shkollës “Vëllezërit Frashëri” në Lipjan

Në nderim të përvjetorit të rënjes heroike të heroit të Kosovës Ramiz Shala nga Kleçka, kryesia e PDK-së dega në Lipjan të prirë nga nënkryetari Florent Hoxha,ka bërë homazhe dhe ka vendosë buçeta me lule në Kompleksin Memorial të dëshmorëve të UÇK-së në fshatin KleçkëFotografia e PDK - Dega LipjanFotografia e PDK - Dega LipjanFotografia e PDK - Dega Lipjan

COMMENTS