PDK: Pushteti i Imri Ahmetit krijon “liqen artificial” midis Lipjanit

PDK: Pushteti i Imri Ahmetit krijon “liqen artificial” midis Lipjanit

Lipjani ia shkëput kontratën operatorit ekonomik për dekorim të sheshit

Subjekti opozitar PDK në Lipjan ka vazhduar akuzat e rënda ndaj qeverisjes së Imri Ahmetit. Ky subjekt po këmbëngul se qeverisja e Imri Ahmetit po shfaqet me projekte të dështuara në qytetin e Lipjanit.

Pas shiut të fundit, ndërkaq, në disa parkingje të Lipjanit ka vërshime. Dhe, ky ka qenë shkaku i reagimit të shpejt të PDK.

“Pas shiut të mbrëmshëm u kriju liqeni në parkingun  pas qerdhes së fëmijëve në qender të Lipjanit, komuna ka përfundu një projekt në këtë pjesë para dy viteve, në vend të rregullimit ka blloku komplet  kanalin e grumbullimit të ujërave të shiut, projektet e deshtuara të qeverisjes së Imri Ahmetit!
#pdklipjandenoncon”, thuhet në reagim./Ulpianapress

COMMENTS