PDK u’a vendos flamujt kombëtarë VV’së gjatë betimit për t’ua kujtuar se i kanë harruar

PDK u’a vendos flamujt kombëtarë VV’së gjatë betimit për t’ua kujtuar se i kanë harruar

Pas përçarjeve në VV, Visar Ymeri shtyn mbledhjen e kryesisë

Ka nisur seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës për zgjedhjen e kryetarit dhe nënkryetarëve të Kuvendit.

Si pikë e parë e rendit të ditës ishte formimi i komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve e cila u pasua pastaj me betimin e deputetëve.

Por, pasi që nisi betimi i deputetëve, deputetja e zgjedhur nga Partia Demokratike e Kosovës, Ganimete Musliu, ua ndau nga një flamur deputetëve të partisë fituese të zgjedhjeve, deputeteve të Lëvizjes Vetëvendosje./Express/

COMMENTS