Për një shtëpi të pastër – a jeni gati për mega ofertën e “7 Vëllezërit” Center

Për një shtëpi të pastër – a jeni gati për mega ofertën e “7 Vëllezërit” Center

Hysamedin Feraj tregon arsyet pse është në krah të Kurtit

Pas një vere të gjatë, kemi nevojë që ta ndjejmë aromën e pastërtisë në gjithë ambientin shtëpiak. Të gjithë e dimë se sa është e rëndësishme mirëmbajtja e pastërtisë në gjithë hapësirën dhe rrethin ku jetojmë.

Përbrenda dhe jashtë shtëpisë, ka vende të cilat duhet pastruar në vazhdimësi, madje disa nga to, duhet pastruar për çdo ditë, e disa të tjera edhe për çdo javë. Vendbanimi ynë, shtëpia jonë, është një hapësirë dhe vend që kërkon një përkushtim të madh higjienik.

Me një fjalë, pastërtia është vet jeta jonë!

“7 Vëllezërit” Center, në pikën e saj në Lipjan, tashme ka përgatitur një ofertë ekskluzive dedikuar mirëmbajtjes dhe higjienës shtëpiake.

Nga data 1 Nëntor, vjen “Java e Pastrimit” me oferta dhe zbritje, në gjithë gamën e gjerë të produkteve dhe pajisjeve të cilat janë të domosdoshme për higjienën shtëpiake. Në ofertë përfshihen produktet dhe pajisjet më së të nevojshme, të cilat ndihmojnë dhe lehtësojnë punën e pastërtisë.

Përmes kësaj oferte ekskluzive, ju keni mundësi, që me një kosto të ulët, të arrini të krijoni një pastërti të duhur dhe të pashmangshme më këtëkohë pandemie, në gjithë ambientin tuaj shtëpiak.

Një shtëpi e pastër, është një mundësi e madhe, për një shëndet të mrekullueshëm.

Për më shumë, shih ofertat me produkte dhe pajisje higjienike apo vizitoni faqen zyrtare në “facebook”;

COMMENTS