Përfaqësues nga Komuna e Lipjanit kanë nderuar dëshmorin e Kombit Arsim Zeqiri

Përfaqësues nga Komuna e Lipjanit kanë nderuar dëshmorin e Kombit Arsim Zeqiri

Hoti: Rekomandimi për vizat tejet pozitiv, kriteret i plotësuam ne sa ishim në Qeveri

Një delegacion nga Komuna e Lipjanit i prirë nga nënkryetari komunës Fauz Xhemajli, sot kanë bërë homazhe dhe ka vendosur buqeta me lule pranë shtatores së dëshmorit të Kombit Arsim Zeqiri në fshatin Hallaq i Madh, me rastin e përvjetorit të rënies së tij.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)