Përfundon pjesa e parë, pa gola në Ferizaj

Përfundon pjesa e parë, pa gola në Ferizaj

‘Lojtari i Vitit’, ja votat interesante te Ujkanit dhe Bunjakit

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes në mes Ferizajit dhe Ulpianës.

Pas 45 minutave rezultati është i barabartë pa gola.

Ulpiana e kishte në posedim më shumë topin kundrejt Ferizajit, mirëpo rrjetat mbetën të paprekura.

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)