Përgjigjia brilante e fëmijës në test po thyen rrjetin: Do qeshni me lot

Spektakulare: Ata e vrasin, hienat… e hanë

Kurrë mos e nënvlerësoni një fëmijë!

Sigurisht janë të vegjël dhe të pafajshëm, por janë edhe shumë të zgjuar.

Një tjetër përgjigje e një fëmije në provim po thyen rrjetin pasi është postuar në Imgur.

Pyetja e drejtuar ishte: “A do preferoje të ngecje në një ishull krejt i vetëm apo me një person që e urren?”

Përgjigjia brilante ishte: “Do të preferoja që të isha në një ishull me dikë që urrej, kështu që do kem dikë për ta ngrënë”.

COMMENTS