Përkrahja e Manush Shamollit shtrihet edhe në diasporë (Foto)

Përkrahja e Manush Shamollit shtrihet edhe në diasporë (Foto)

Uran Ismajli: Fajtor për gjendjen në shëndetësi është PDK-ja

Pas përkrahjes të fuqishme që po merr në Lipjan dhe më gjerë, kandidatura për deputet nga radhët e NISMËS, Manush Shamolli, ka mobiliziuar lipjanasit gjithandej ku jetojnë.

Në rrjetët sociale sot është shpërndarë një fotografi nga disa mërgimtarë, që jetojnë dhe punojnë në Itali, duke i dhënë përkrahje Shamollit i cili mban numrin 50-të në listën e partisë së Fatmir Limajt.

Kjo shtrirje i jep shpresën se Lipjani, pas zgjedhjeve të 14 shkurtit, do të ketë një zë përfaqësues në Kuvendin e Kosovës./Ulpianapress/

COMMENTS