Përkrahje e fuqishme për Prof.Dr. Vehbi Imerin deputet, aderime të shumta në AAK-në e Lipjanit

Përkrahje e fuqishme për Prof.Dr. Vehbi Imerin deputet, aderime të shumta në AAK-në e Lipjanit

Serbët e Gushtericës së Eperme bllokojnë rrugën për Akllap të Lipjanit (Foto)

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së së Lipjanit, Vehbi Imeri, partia e të cilit po garon me moton 100 për qind shtet për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, po merr përkrahje të fuqishme në Lipjan.

Kjo përkrahje për Prof. ass. Dr. Vehbi Imerin, po vërehet nga takimet e shumta që kandidati për deputet nga AAK, po i zhvillon nëpër vendbanime të komunës së Lipjanit dhe reagimet pozitive që po i merr nga banorët e këtyre lokalititeve gjithandej.

Dëshmi e gjithë kësaj mbështetjeje për Prof. Imerin dhe partinë e tij, janë aderimet e shumta që po ndodhin, që krahas konceptit për 100 për qind shtet, u rreshtuan edhe shumë banorë të komunës së Lipjanit.

COMMENTS