Personazhet e njohur në jetën reale që duken si karakteret e filmave të animuar

Personazhet e njohur në jetën reale që duken si karakteret e filmave të animuar

E pabesueshme, burri qan si fëmijë nga injeksioni

Ideja ekziston që diku atje në botë ne të gjithë mund të gjejmë një person që duket tamam si ne.

Duket, megjithatë, se kopjet tona mund të gjenden në botën e animuar, përveç asaj reale.

Për të provuar këtë për ju, Bright Side ju prezanton me dhjetë shembuj të personazheve të animuar të filmave të cilët janë fjalë për fjalë identikë me njerëzit e vërtetë. /Telegrafi/

Linguini, filmi ‘Ratatouille’

Vector, filmi ‘Despicable Me’

Scar, filmi ‘The Lion King’

Princi Eric, filmi “Sirena e vogël’

Princi Adam, filmi ‘E bukura dhe bisha’

Tarzan, filmi ‘Tarzan’

Boo, filmi “Përbindëshat’

Ned Flanders, filmi ‘Simpsonët’

Aladdin, filmi ‘Aladdin’

Princesha Jasmine, filmi ‘Aladdin’

COMMENTS