Përurohen zyret e shoqatës komunale të pensionistëve në Lipjan

Përurohen zyret e shoqatës komunale të pensionistëve në Lipjan

LAJMI I FUNDIT: Rashit Qalaj, Drejtor i ri i Policisë së Kosovës

Sot është bërë përurimi i zyreve të shoqatës komunale të pensionistëve në Lipjan, kjo është bërë falë projektit nga programi ReLOaD dhe Komuna e Lipjanit projekt ky që është implementuar nga OJQ Vizioni Rinor i Janjevës (VRJ).

Me kë rast, Kryetari Ahmeti, duke uruar shëndet dhe një vit të mbarë pensionistëve, është shprehur se edhe në vitin e të ardhshëm do të vazhdohet me projekte të tjera që do të jenë në dobi të pensionistëve.

Ndërsa, Pensionistët u shprehën mirënjohës naj atyre të cilët kanë ndihmuar veqanërisht ndaj Kryetarit Imri Ahmeti të cilët e falenderuan për përkrahjen e vazhdueshme duke i ndarë edhe mirënjohje për kontributin e tij bërë pensionitëve.

COMMENTS