Përurohet salla e sportit në Rufc të Ri

Përurohet salla e sportit në Rufc të Ri

YAHR kritikon kuvendarët e Lipjanit: S’ka mëditje, s’ka pjesëmarrje

Kryetari i Komunës Imri Ahmeti, sot ka bërë përurimin e sallës sportive e cila është ndërtuar në oborrin e shkollës fillore “Migjeni” në Rufc të Ri.


Me këtë rast Kryetari Ahmeti ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për këtë sallë jashtëzakonisht të mirë duke theksuar përkushtimin e tij për krijimin kushteve sa më të mira edukativo arsimore si dhe hapësirave tjera rekreative sportive në mënyrë që nxënësit dhe banorët e fshtatrave për rreth t’i zhvillojnë aktivitetet e tyre sportive.


Nxënësit dhe mësimdhënit e shkollës fillore “Migjeni” në Rufc të Ri , sot përveç që ju gëzuan përurimit të kësaj salle ata njëkohëhësisht kremtuan edhe Ditën e Shkollës për të cilën kishin përgaditur një program kulturo atristik.

COMMENTS