Pikturon në murale, mahnitëse çfarë ka bërë së fundmi

Pikturon në murale, mahnitëse çfarë ka bërë së fundmi

Qeni nuk pranon të largohet nga kufoma e pronarit të tij të shtypur nga makina (Foto)

Artisti di të krijojë realitetin e botës së tij dhe ta shfaq ashtu siç e ka ëndërruar tek të tjerët.

Aftësitë e një artisti janë marramendëse.

Megjithëse fjala ‘artist’ vihet në kuptim të gjerë, piktorët janë ata të cilët i japin ngjyra këtij emri.

David Duits është njeriu i cili e ka bërë këtë murale në portin Antwerp të Belgjikës. Ai ka arritur të pikturojë një port të tërë, shkruan lajmi.net

Është i tillë çfarë ju keni dashur ta shihni apo ndoshta keni vizituar një të tillë?

Shikoni më poshtë.

COMMENTS