Pique: Messi, Jordan, Federer. Më të mirët!

Federer-Messi

Mbrojtësi i Barcelonës, Gerard Pique, ka thënë se futbollisti Lionel Messi, ish-basketbollisti Michael Jordan dhe tenisti Roger Feder janë tre atletët më të mirë që ai i ka parë.

 

Pas fitores së Roger Federer në finalen e Ëimbledon, ku zvicerani arriti Wimbledon-in e tetë dhe Grand Slam-in e nëntëmbëdhjetë, Pique shfrytëzoi rrjetin social Twitter për t’i bërë të ditur mbresat që ka për këta tre sportistë.

Të ngjashme

By