Piu 12 pako birra, burri bën gjest të turpshëm në stadium

Piu 12 pako birra, burri bën gjest të turpshëm në stadium

Përpjekjet qesharake të garuesve, gjatë ngjitjes në shkallët e rrëshqitshme (Video)

Kur njeriu dehet, është e natyrshme që bën veprime të pamatura pa vetëdije, për të cilat i bie pishman kur të këndellet.

Një rast i pazakontë i ka ndodhu një tifozi në stadiumin e futbollit në Kenia, transmeton Indeksonline.

Fillimisht ky burrë piu 12 pako me birra dhe shkoi të shikoj një ndeshje futbolli, i dehur tapë.

Por, për një moment ai nuk mundi të përmbahet dhe filloi të urinoj në mes turmës së njerëzve.

Ai ishte aq i dehur saqë nuk mundte as t’i hapte sytë e as të gjente ulësen e tij.

Prandaj, kujdes kur deheni dhe ku shkoni.

COMMENTS