Po rritet, po rritet Nisma Socialdemokrate e Lipjanit (Foto)

Po rritet, po rritet Nisma Socialdemokrate e Lipjanit (Foto)

Amerika fton të rinjtë shqiptarë të punësohen gjatë verës, por ka një problem

Nisma Socialdemokrate e Lipjanit, po dëshmom se çdo ditë e më shumë është një fuqi e madhe në këtë qytet.

Ditë më parë, kësaj partie i’u shtuan edhe hiq më pak së 100 anëtarë të rinjë, të cilët po e shohin Nismën si alternativë shprese.

Rritës së Nismës së Lipjanit, përveq kryetarit Sahiti, erë shtyse ishin edhe anëtarët e kryesisë dhë të gjitha strukturat e kësaj partie.

Një foto e shkrepur nga kuvendari Shamolli me strukturat e nëndegës së Nismës në Shalë dhe e plasuar në faqen e tij zyrtare, ku e pranishme ishte kryetarja e gruas së Nismes Socialdemokrate Valdete Bajrami, është dëshmi se kjo parti tashmë është një fuqi në Lipjan./Ulpianapress/


COMMENTS