Policët e Lipjanit heronjë, ia shpëtojnë jetën një plake (Video)

Policët e Lipjanit heronjë, ia shpëtojnë jetën një plake (Video)

Ky po që është peshk i madh! Kapet në Durrës peshkaqeni (FOTO)

Dy policë me shërbim në Lipjan dëshmojnë nivel të lartë të përgjegjësisë për uniformën e institucionit që bartin.

Në videon e siguruar nga Gazeta Ulpianapress shihen policët Asllan Bytyqi dhe Albajrak Zogaj, të cilët gjatë kohës së stuhisë që kishte përfshirë Sllovinë shpëtojnë një plak nga stihia e ujit.

Më poshtë mund të shihni pamje nga ky rast:

COMMENTS