Policët zihen me grushta dhe shkelma në mes të rrugës (Video)

Policët zihen me grushta dhe shkelma në mes të rrugës (Video)

Sherifi: Shtetasit turq nuk u deportuan por u rrëmbyen, Thaçi njeh veç interesin e tij

Një video është bërë hit në rrjetet sociale. Në pamje duken dy policë mes të cilëve sherri ka degjeneruar deri në përplasje fizike.

Ata fillimisht kanë nisur me fjalë, por më pas kanë grushtuar njëri-tjetrin.

Nuk dihet se ku ka ndodhur ngjarja.

COMMENTS