Policia e Lipjanit parkon veturën në vend të palejuar (Foto)

Policia e Lipjanit parkon veturën në vend të palejuar (Foto)

Lipjani me probleme të shumta rreth ndërtesave të banimit

Se disa Policië të Lipjanit nuk dallojnë shumë nga qytetarët që parkojnë vend e pa vend, e dëshmon edhe kjo fotografi që është dërguar në redaksi të gazetës Ulpianapress nga një banor i asaj lagje.

Në këtë fotografi shihet një veturë e Policisë së Lipjanit që ka bllokuar hyrjen e një ndërtese në afërsi të rrugës “Tahir Sinani” në Lipjan, dhe për çudi se si Policët nuk e kanë verejtur të gjithë atë mbishkrim mbrapa tyre ku shënohet “Mos Parko”./Ulpianapress/

COMMENTS