Prof.Dr.Vehbi Imeri kandidat për deputet nga AAK-ja

Prof.Dr.Vehbi Imeri kandidat për deputet nga AAK-ja

Vuçiq porosit Thaçin: Lexoje marrëveshjen

Prof. ass. Dr. Vehbi Imeri padyshim se është njëri nga ekonomistët më të përgatitur profesionalisht, është pjesë e listës së kandidatëve për deputet nga radhët e AAK-së.

Prof.Imeri konsiderohet njëri nga njohësit me të mirë të fushës së Ekonomisë në Kosovë, si dhe botues dhe publikues i dhjetëra librave shkencore.

*Artikull i sponsorizuar

COMMENTS

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 11)