Promovohet libri monografik ”LIPJANI ME RRETHINË” (Video)

Promovohet libri monografik ”LIPJANI ME RRETHINË” (Video)

Kryetari Ahmeti priti në takim zyrtaren e lartë nga Ministria e Kulturës dhe Sportit nga Baden Wurttemberg i Gjermanisë, Kerstin Zielosko-Labonte

Sot është bërë promovimi i librit “Lipjani me rrethinë, monografi” të autorit Sefer Tasholli.

I pari i Komunës së Lipjanit, Kryetari Imri Ahmeti qmoi lartë kontributin e autorit Tasholli duke thënë se ky libër është një dhuratë e mirë që sjell qytetarëve të Lipjanit pikërisht në ditën e Çlirimit të qytetit tonë.

Autori librit Sefer Tasholli tha se ndihet i lumtur që ky libër u promovua duke falënderuar të gjithë bashkëpunëtorët që mundësuan që ky libër të jetësohet.

COMMENTS