Pronarët kokëfortë që refuzuan të iu rrënohen shtëpitë

Pronarët kokëfortë që refuzuan të iu rrënohen shtëpitë

Vajza nga Beogradi shanë shoferin e autobusit për vonesë, ai ia derdh kafenë në fytyrë dhe e nxjerr zvarrë nga autobusi (Video)

Ata u përballën me pasoja të paparashikuara Dikush që nuk do të ngacmohet, i cili do të ngrihet për veten dhe të drejtat e tij përballë të gjitha korporatave dhe qeverive të fuqishme, ka për të dhënë shpresë që ne mund të kemi pushtet.

Shpesh të referuara si “shtëpi thonjsh” ose “mbajtje”, raste të tilla si këto janë bërë ndjesi të mediave të profilit të lartë, veçanërisht në Kinë ku pronarët e shtëpive të guximshme marrin mbështetje të gjerë kundër ngacmimeve të perceptuara të kompetencava, transmeton rtv21.tv.

Kushdo që ka parë filmin ‘Up’, ose klasi australian ‘The Castle’ do të identifikohet me këtë! Shkoni poshtë për të parë shembujt kur pronarët nuk lejojnë t’i preket prona e tyre.

COMMENTS