Pse ‘’7 Vëllezërit Center’’ është super marketi më i mirë në Lipjan

Pse ‘’7 Vëllezërit Center’’ është super marketi më i mirë në Lipjan

Gjermania ndihmon Kosovën me 46 milionë euro

Në dallim me gjitha rrjetet tjera të marketeve në Lipjan, ‘’7 Vëllezërit’’ Center ka përshtatur standarde më të larta evropiane, duke filluar nga ndërtimi i objektit deri tek invertari dhe ndriçimi adekuat për produktet të konsumit të gjerë duke ruajtur dhe ofruar produkte të kualitetit më të lartë.

Gjithashtu ‘’7 Vëllezërit’’ Center kanë krijuar një ‘vend-takim’ të ri në Lipjan, me një hapësirë tejet moderne, ku konsumatorët përveç furnizimeve të tyre ditore mund të shijojnë edhe ndonjë kaffe ne ndonjërin nga restaurantet që gjindet aty, njëkohësisht ky ‘vend-takim’ ju mundëson atyre të kalojnë momente të paharruara me miq dhe familjarë.Image may contain: people sitting, table and indoor

Gjithashtu, për më të vegjëlit ‘’7 Vëllezërit’’ ka ndarë hapësirë të veçantë ku fëmijët mund të luajnë së bashku. ‘’7 Vëllezërit’’ Center vazhdon të dëshmojë që në plan të parë e ka konsumatorin dhe vizioni i tyre është që gjithmonë të sjell më të mirën, duke ofruar shërbim, produkte dhe eksperiencë unike ne treg.

Image may contain: indoor

Zgjedhjen e produkteve Grupe të specializuar brenda kësaj qendre punojnë me përkushtim për të zgjedhur dhe ofruar produktet më kualitative në treg, duke ndjekur qëllimin e kompanisë e cila është e orientuar të ofroj vetëm dhe vetëm kualitet.

Produktet e mishit njëri ndër sektorët që i përkushtohet më së shumti kujdes është pjesa e produkteve të mishit e cila është krijuar sipas standardeve më të larta evropiane duke filluar nga pranimi i produkteve të freskëta të mishit nga therrtorja që posedon kjo kompani dhe deri tek ofrimi tek klienti ku primare është higjiena dhe ruajtja e produkteve duke përfillur standardet e caktuara.Image may contain: food

Pemët dhe Perimet, që në orët e para të mëngjesit grupe të caktuara punojnë me përkushtim të zgjedhin produktet më cilësore vendore dhe të huaja për ti ofruar sa më afër konsumatorëve.Image may contain: fruit and food

Segment i cili formon vlerën kryesore të këtij këtij marketi.

Çmimet ‘’7 Vëllezërit’’ duke gëzuar një bashkëpunim të mirëfilltë me gjithë partnerët e sajë arrin të ofroj çmime të ulëta dhe konkurruese në treg. Te ‘’7 Vëllezërit’’ Center mund të gjeni për 365 ditë të vitit shumë oferta, zbritje dhe aktivitete të tjera promovuese që konsumatorëve të saj të u mundësoj të kursejnë.

Njëherit, ‘’7 Vëllezërit’’ Center në Lipjan falenderon të gjithë konsumatorët, punonjësit dhe partnerët për përkrahjen dhe besimin e tyre në rrugëtimin e suksesshëm të kompanisë dhe zotohet se do të vazhdojë të sjell risi të tjera në treg .Rezultate imazhesh për 7 vellezerit

COMMENTS