Pse Imri Ahmeti e urren shumë UÇK-në sipas Qeriqit?…

Pse Imri Ahmeti e urren shumë UÇK-në sipas Qeriqit?…

Vuçiq përgjigjet: Zoti i Kosovës, Kadri Veseli në Nish mund të vijë vetëm si turist

Kuvendari i PDK-së Ramiz Qeriqi është shumë i bindur se kryetari i Lipjanit e urren skajshëm UÇK-në dhe gjithë ushtarët që ishin pjesë e lavdisë që lufuan kundër forcave paramilitare serbe për çlirimin e Kosovës.

“Sipas Imri Ahmetit kush ishte në UÇK duhet të burgoset e duhet të vritet”, ka thënë Qeriqi para mediave te hënën kur është mbajtur marshi kundë kërcënimeve që pushteti i Ahmetit po ua bën gazetarëve. /Ulpianapress/

COMMENTS