Publikohet lista e kandidatëve për testin me shkrim në Policinë e Kosovës, kjo është data, koha dhe vendi

Publikohet lista e kandidatëve për testin me shkrim në Policinë e Kosovës, kjo është data, koha dhe vendi

Vjen reagimi i ashpër nga Putini, sulmon Amerikën

Policia e Kosovës ka publikuar listën e kandidatëve që do t’i nënshtrohen testit me shkrim për tu bërë pjesë e policisë.

Në ueb faqen e Policisë së Kosovës, janë publikuar të dhënat për të gjithë kandidatët që iu është pranuar aplikacioni për tu bërë pjesë e Policisë së Kosovës.

Testi do të mbahet të dielën e tjetër ndërsa, për informacione të sakta varësisht nga kandidatët listën e plotë të publikuar nga policia.

Drejtori i ri i Policisë së Kosovës, kishte paralajmëruar këtë javë se do publikohet lista e kandidatëve që do t’i nënshtrohen testit me shkrim.

Klikoni KETU:

COMMENTS