Qerim Hasani, kandidat i PDK-së për nëndegën e Shalës

Qerim Hasani, kandidat i PDK-së për nëndegën e Shalës

KËRKOHET ARRESTIMI I THAÇIT DHE HARADINAJT

Qerim Hasani, magjister i Juridikut pritet që të jetë kandidat për të udhëhequr me nëndegen e PDK-së në Shalë.

Lajmin e ka bërë të ditur vet ai me anë të një postimi në Facebook, duke kërkuar ndihmën e të gjithë shalianëve.

“Të nderuar Shaljan
Kam menduar që të i futëm garës politike për kryetar të nëndega e PDK-së në Shalë.
Dekada e re .
Kërkojë përkrahjën tuaj që me datë 10.02.2019 në ora 18.00 të merrni pjesë në kuvendin zgjedhor”, ka shkruar Hasani në rrjetin e tij social.

COMMENTS