Qindra anëtarë të rinj i bashkohen AAK-së në Lipjan (Video)

Qindra anëtarë të rinj i bashkohen AAK-së në Lipjan (Video)

Kaq vota mori kadidatja për deputete Vlora Limani-Hajnuni

Qindra anëtarë të ri i janë bashkuar AAK-së në Lipjan. Në ceremonin e mbajtur sot për nder të themelimit të degës në Sallën e Kulturës në këtë qytet në sallën e mbushur me njerëz, mirëseardhje aderuesve të ri iu ka uruar, koordinatori i degës, Vehbi Imeri si dhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

Imeri tha se sot në degën që ai e drejton po i bashkohen djem e vajza, burra e gra të cilët janë të gatshëm të kontribuojnë për Lipjanin dhe Kosovën./Ulpianapress/

Prezantohen aderimet e reja në AAK-në e Lipjanit , me rastin e 19 vjetorit të themelimit të kësaj dege.

Posted by Gazeta Ulpianapress on Friday, 21 June 2019

COMMENTS