QKMF në Lipjan bëhet me dy autoambulanca të reja

QKMF në Lipjan bëhet me dy autoambulanca të reja

Kosova ndalon importin e mishit të derrit nga Hungaria, shkak “Murtaja Afrikane”

Shërbimi i Emërgjencës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, tani është paisur edhe me dy autoambulanca të reja, përmes së cilës do të ofrohen shërbime më të shpejta shëndetësore në rastet urgjente.

Ndërsa, pacientët në hemodializë për transportin e të cilëve kujdeset QKMF, do të kenë një transport më të rehatshëm me autokombi të ri.

Drejtorsha e Shëndetësisë, Vlora Limani Hajnuni, tha se Kryetari Ahmeti do të vazhdojë të ketë prioritet sektorin e shëndetësisë dhe se do të angazhohet vazhdimisht për përmirësimin e shërbimeve mjekësore për të gjithë qytetarët.

COMMENTS