QKMF-së në Lipjan i shtohen edhe disa paisje të reja

QKMF-së në Lipjan i shtohen edhe disa paisje të reja

Zbritje marramendëse tek “7 Vëllezërit” Center për festat e fundvitit. Gëzuar!

Në QKMF-në e Lipjanit tashmë kanë arritur paisjet e reja dhe moderne si ultrazë, defibrilator, numërues hematologjik dhe sterilizator, investim ky që ka bërë drejtoria shëndetësisë.

Drejtoresha e Shëndetësisë në Lipjan, Vlora Limani Hajnuni tha se këto janë paisje të nevojshme dhe të domosdoshme që sigurojen cilesi në shërbime shëndetësore për të dyja palët ëdhe për profesionistet mjekesor edhe për pacientët.

COMMENTS