Rama: Janë goditur 9 grupe kriminale, 110 persona të arrestuar

Rama: Janë goditur 9 grupe kriminale, 110 persona të arrestuar

AKSIDENT I RËNDË NË MAGJISTRALEN FERIZAJ-KAÇANIK

Kryeministri Edi Rama u shpreh se janë goditur 9 grupe kriminale, ndërsa janë mbi 110 të arrestuar.
Ministri i Brendshëm ka thënë se në Shqipëri veprojnë 40 grupe kriminale, po ndërkohë nuk është mësuar për ndonjë asgjesim të tyre?

Rama: 9 prej tyre janë ndaluar nga operacioni forca e ligjit dhe janë mbi 110 të arrestuar. Po kuptohet gjërat pozitive nuk bëjnë bujë sic bëjnë ato negative.

Po goditen grupet krimianel?

Rama: Po goditen dhe vazhdojnë të goditen pa diskutim. Dhe pastaj e kuptoni që vetëm sekuestrimi i aseteve kriminale në vite është 5 fishi i 8 viteve te qeverisë së më parshmë. Në 8 vite u sekuestruan 27 mln euro, ndërkohë në këto 4 vite e fundit janë sekuestruar 5 herë më shumë.

A ka mbjellje kanabisi në Shqipëri?

Kanabisi është histori e mbyllur.

Po ndërkohë vazhdojnë të kapen sasi të dala nga Shqipëria

Do kapen deri në fund, deri kur të ketë.Ndërkohë është fakt që kultivim më në Shqipëri në mërmasa një lule këtu një lule atije nuk do ketë./Biseda në Ora News

COMMENTS