Raporti i Auditorit, opozita në Lipjan thërret mbledhje të jashtëzakonshme në Kuvendin e Komunës

Raporti i Auditorit, opozita në Lipjan thërret mbledhje të jashtëzakonshme në Kuvendin e Komunës

Arrestohet një person në Lipjan

Opozita në Lipjan, PDK, LVV, AAK dhe NISMA Socialdemokrate, kanë thirrur një mbledhje të jashtëzakonshme Kuvendin e Komunës .

Në njoftimin për media të shpërndarë në faqet e tyre zyrtare thuhet se, kjo mbledhje e jashtëzakonshme është kërkuar për të debatuar për Raportin e Auditorit të përgjithshëm për Komunën e Lipjanit për vitin 2017′.

‘’Me iniciativën e të gjitha grupeve opozitare në Kuvendin e Komunës së Lipjanit PDK, LVV, AAK dhe NISMA Socialdemokrate, sot me datë 27 qershor, është dorëzuar Kërkesa për mbajtjen e mbledhjes së jashtzakonshme të Kuvendit të Komunës.
Kjo mbledhje e jashtëzakonshme është kërkuar për të debatuar për Raportin e Auditorit të përgjithshëm për Komunën e Lipjanit për vitin 2017′.
Grupet opozitare: PDK, LVV, AAK, NISMA Socialdemokrate’’./UlpianapressNo automatic alt text available.No automatic alt text available.

COMMENTS