Reagon PDK e Lipjanit për ndalimin e fishekzjarreve, kryetarin Ahmeti e quajn të padijshëm

Reagon PDK e Lipjanit për ndalimin e fishekzjarreve, kryetarin Ahmeti e quajn të padijshëm

Aksident i rëndë trafiku në fshatin Llugaxhi, një person i vdekur dhe dy të lenduar rëndë (Foto+18)

Vendimin e kryetarit Ahmeti për ndaljen e fishekzjarrëve në vendet publike, PDK e Lipjanit po e cilëson si të paqartë dhe të pa analizuar mirë.

Tutje në shënimin e PDK-së, thuhet se në këtë vendim nuk është specifikuar se gjuajtja e fishekzjarrëve lejohet të ndodhë për një periudhë të caktuar gjatë ndërrimit të motmoteve siç lejohet në gjithë botën, njofton Ulpianapress.

PDK nuk është ndalur me kaq, pasiqë kryetarin Ahmeti e kanë cilësuar si të padijshëm dhe jo i qartë, sepse në raste të tilla duhet të merren formatet e njëjta që i bëjnë komunat tjera të Kosovës.

Shënimi i plotë i PDK-së së Lipanit:

COMMENTS