Regon Tasholli pas sjelljeve të sotme në Kuvend, i vlerëson të pa pranueshme

Regon Tasholli pas sjelljeve të sotme në Kuvend, i vlerëson të pa pranueshme

VV për ftesën e PDK-së: Veseli mund t’i mbledhë forumet e partisë, jo subjektet tjera politike

Sot seanca e Kuvendit ka përfunduar me përplasje fizike në mes të deputetëve të LDK-së dhe LVV-së.

Krejt kjo përplasje ka ndodhur gjatë kohës sa ishte duke u deklaruar deputetja e LVV-së, Saranda Bogujevci.

Pas seancës ndërkaq ka reaguar, Argjend Tasholli, kuvedar i PDK-së së Lipjanit .

Nënkryetari i PDK-së së Lipjanit, ka shkruar në Facebook: “Eh Kuvendi Republikës, eh perfaqësuesit të atyre!
Institucioni më i ndieshëm, ai Legjeslativë sot u kthye në arenë përleshjesh, vendi nga rrjedhë Demokracia, s’ka mendim ndryshe.
S’ka Demokraci, ata gjithçka mund të jenë, por jo edhe Deputet të Republikës time. Deputetë të VV -së dhe LDK -së kanë problem ta kuptojnë se janë përfaqësues të popullit dhe vëzhgohen nga votuesit e tyre.
Ne jemi PDK, vazhdojmë me opozitë konstruktive, ne japim alternativë, ne nuk e dhunojmë Kuvendin, nuk e keqëpërdorim votën e qytetarit të Republikës.
Ndihem krenar që jam pjesë e PDK-së”.

COMMENTS