Renovohet AMF në fshatin Babush

Renovohet AMF në fshatin Babush

Ja kush e nxori trupin e policit nga lumi (Foto 18+)

Me inevstimin e Komunës së Lipjanit ditëve të fundit kanë përfunduar punimet në renovimin e AMF-së në fshatin Babush, ku është bërë lyerja e objektit nga brenda, ndërrimi i pllakave në ordinanca dhe banjo e AMF-së, rregullimi i pjerrinave për përsona me nevoja të veçanta, vendosja e dritareve të reja si dhe rregullimi i ngrohjes qendrore (vendosja e kalldasë me rrymë).

COMMENTS