Restaurant “Golden Day” në Lipjan pasuron menynë edhe me pjekjen e qingjit

Restaurant “Golden Day” në Lipjan pasuron menynë edhe me pjekjen e qingjit

Aksident i rëndë në Bujan të Lipjanit

Një sfidë e vërtetë është për amvisat pjekja e mishit në shtëpi.

Zakonisht, amvisat shqiptare përgatisin mish të pjekur në raste festash, gëzimesh familjare apo gjatë fundjavave kur të gjithë mblidhen në shtëpi.

Si traditë, mishi më i përdorur është ai i qingjit, kecit por edhe viçit.

Por pjekja e mishit në furrë në shtëpi nuk është edhe aq e lehtë.

Kjo pasi, disa herë mishi i qingjt gjatë pjekjes thahet, e herë të tjera piqet nga jashtë por jo nga brenda.

Restaursnt “Golden Day” në Lipjan, u’a bënë më të lehtë, pasi që nga sot menysë së pasur së restaurantit i shtohet edhe pjekja e Qingjit.

Për të gjithë ata që janë dashamir të qengjit të pjekur, mund të adresoheni tek restaurant “Golden Day” në Lipjan dhe aty ju behët zgjidhja.

COMMENTS