Retkoceri shpalos 25 zotimet në Qylagë dhe Krojmir (Foto)

Retkoceri shpalos 25 zotimet në Qylagë dhe Krojmir (Foto)

Vetëvendosje e Lipjanit gjobitet me 550 euro (Dokument)

Kandidati për kryetar të Lipjanit Selatin Retkoceri ka vazhduar me shpalojsen e 25 zotimeve për Lipjanin.

Në tubime të ndara në fshatrat Qylagë dhe Krojmir Retkoceri shpalosi programin e tij qeverisës para banorëve të këtyre dy lokaliteteve.

Rritja e cilësisë në arsim, përmisimi rrënjësor i shërbimeve në shëndetësi si dhe mbështetja për bujqit do të jenë ndërhyrjet e para të qeverisjes së Retkocerit.Image may contain: 14 people, textImage may contain: 11 people, people standing and indoorImage may contain: 4 people, people standing and text

COMMENTS