Rezultat i frikshëm në Lipjan, LDK “përpinë” partitë tjera

Rezultat i frikshëm në Lipjan, LDK “përpinë” partitë tjera

Sportistët në përkrahje të Profës dhe AAK-së (Foto)

Lidhja Demokratike e Kosovës po vazhdon ta mbajë ”bastionin” e saj, Lipjanin, njofton Ulpianapress.

Atje LDK aktualisht nga numërimi i deritanishëm ka 35.90 përqind të votave.

Përkthyer në vota, 4.598 vota ka aktualisht LDK në këtë komunë, kurse PDK aktualisht ka 26,24%, apo 3.361./Ulpianapress

COMMENTS